please Wait...


 
Veresegyház

Body Coach

A Body Coach rezgésterápia még a wellness és szépségiparban is kiváló, és szívesen fogadott kiegészítőként szolgál. A készülék csökkenti a cellulitot (narancsbőr), és segít a vizelet megrekedéssel és a visszértágulatokkal szembeni harcban. Ezen kívül a Body Coach alakjavításra és nyirokkeringés fokozására valamint zsírégetésre is alkalmas.Javul a vérkeringés, és rövid időn belül látványosan csökkenti a cellulitot.

Jobb vérkeringés:
A Body Coach-al a ritmikus kontrakció révén egyértelműen javul a vérkeringés, a méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetből, és rövid időn belül látványosan csökken a narancsbőr.


Fitnesz és SportA Body Coach vibrációs trénerek nagyszerű alternatívát nyújtanak azok számára, akik élvezik az aktív életmódot, de nincs idejük heti háromszori vagy többszöri hosszadalmas edzésre. A Body Coach készüléken végzett vibrotréning gyakorlatok számos igen fontos előnnyel járnak, amelyek segítenek a fitness célok elérésében vagy akár azok túlszárnyalásában.

A Body Coach többfunkciós kondícionálógép gyorsan és hatékonyan edzi az összes izomcsoportot.
Ezek az előnyök a vérkeringés azonnali javulásától számos egyéb mérhető eredményig terjednek, mint például a nagyobb izomerő és ruganyosság, a végezhető mozgások nagyobb skálája, jobb alapkondíció és stabilitás és gyorsabb gyógyulás és regenerálódás.

Hogyan működik?


A Body Coach készüléken végzett vibrotréning gyakorlatok instabilitást eredményeznek a testben, hiszen minden egyes rezgés arra késnyszeríti a testet, hogy reflexív izommozgást végezzen, másodpercenként 25-50 alkalommal.
Mindezen felül, ezeknek az izom-összehúzódásoknak több irányban kell működniük, mivel a Body Coach gépek mindhárom síkban oszcillál (rezeg), pont ugyanúgy, ahogy az emberi test is meg lett tervezve. A végeredmény jelentős javulás az erőnlét területén.
Az elv, amely alapján a Body Coach készülékek működnek, a mozgás törvényén alapulnak.

A mozgást törvényét Sir Issac Newton állította fel, azaz: egy testre ható erő tömegének és gyorsulásának szorzatával, vagy f=m x c. Ez azt jelenti, hogy a funkcionális erő (stabilitás, erő) csak úgy javítható, ha nagyobb tömeg vagy gyorsulás hat a testre. Az edzés és kondicionálás számos formája a tömeget használja - ahogy azt az erőgépeknél, szabadsúlyoknál látjuk. A Body Coach készülékek, ezzel szemben, a fenti egyenlet második felét használják, vagyis gyorsulással hatnak a testre, miközben a tömeg, azaz a test tömege nem változik.
Mi az a Body Coach?A Body Coach prémium vibrációs tréner eszköz, mely új dimenziókat nyit meg a fitness, wellness és egészségügy területén, minden korosztály, életstílus és fizikai képesség képviselői számára. A rezgéstréning egy olyan fejlesztés, mely a sport és egészségügy területén nagy port kavart. A Teljes Test Vibrációval testét időpazarlás és túlzott megerőltetés nélkül formálja a rezgés segítségével.
Más edzésmódokkal összehasonlítva 80%-kal kevesebb időre van szüksége 20-30%-kal jobb eredmény eléréséhez.

Az automatikus nyújtóreflex elvét alkalmazza, amely a test vibrációra adott természetes reakcióját stimulálja.
Ezek a rezgések energiahullámokat közvetítenek az egész testben, így aktiválják az izom-összehúzódásokat másodpercenként 25-50 alkalommal, így javul a teljesítmény már akár heti háromszor 15 perces használat során.

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió