please Wait...


 
Veresegyház
Hírek
Kedves Vend?geink!
Újra Nyitás!!!!
2020. május 25.
Újra Nyitás!!!!
A járvány miatt biztonsági okokból bezárunk!Drága Fitt Vendégeink!
10 évesek lettünk!!
2019. november 23.
10 évesek lettünk!!Szülinapi Akció
Csiri-biri Torna
2019. szeptember 19.
Csiri-biri Torna Balla-Manó Erzsébet vagyok. Egy 3 éves kicsi lány büszke anyukája! Foglalkozásomat tekintve diplomás ápolónőként végeztem. 7 évig dolgoztam az egészségügyben, de kislányom születése után éreztem, hogy nehezen fogom tudni a hivatásomat összeegyeztetni a családommal. Körülbelül 2 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Csiri-biri tornával. Még akkor Szigetszentmiklóson éltünk a családommal. Lili lányommal sok fajta programot kipróbáltunk. Neki is és nekem is jól esett egy kicsit az otthoni bezártságból / hétköznapok monotonságból picit kiszabadulni. A Csiri-biri torna volt az a foglalkozás, amit nagyon megszerettünk! Vidám volt, interaktív sok új mondókával és fejlesztő mozgásformával, játékkal megismerkedtünk. Minden egyes óra sok-sok mókával, kacagással telt. Tavaly év végén költöztünk Gödöllőre. Itt a környéken próbáltunk keresni Csiri-biri tornát , de sajnos nem találtunk egyik közeli településen sem. Így jött az ötlet, hogy milyen jó lenne, ha itt helyben is lenne foglalkozás és nem kellene ezért Pestre autózni, hévezni. Ami a legcsodálatosabb a tornában, hogy Lilit sem kellett bölcsibe adnom, a tornák ideje alatt ő is részt tudod venni velem a foglalkozásokon. Pár szót a tornáról: a Csiri-Biri mozgásfejlesztő torna egy olyan 40 perces dalolós, mondókázós, vidám foglalkozás, ahol a legtöbb gyermek a megszokottól eltérő mozgásformákkal és játékos mozgásfejlesztő eszközökkel találkozik. A torna foglalkozásain, a főszerep a nagy- és finom motorikus mozgásokat fejlesztő gyakorlatoké, mozgásfejlesztő eszközöké. A tornán 1-4 év közti, járni tudó, izgő-mozgó gyerkőcöket várunk. A foglalkozások nem épülnek egymásra, a csatlakozás év közben bármikor lehetséges! Várlak Titeket nagy szeretettel! Bármilyen kérdés esetén keressetek bátran 06-30-398-2896
Személyi edzések,magánórák,privát fitness!!!Hogyan válasszunk edzőt? Nagyon sokan mondják, hogy olyat válasszunk, aki elért már komolyabb eredményeket és megfelelő háttértudással rendelkezik. Szerintem ez mind mellékes, ha közben a személyiségét nem tudjuk befogadni (magyarul kiállhatatlan, beképzelt, lekezelő vagy bármilyen negatív megnyilvánulás alapján lekezelve érezhetjük magunkat). Eleve a mai világban sok emberből hiányzik a másokra való koncentrálás képessége. Hallom, amit mondasz, de nem meghallgatom. Mindenképpen van egy lelki oldala az egésznek. Ha az edző szintén ezt a fegyelmezettséget, összeszedettséget, felkészültséget sugározza, az ráragad a kliensre. Az edző feladatai tehát: Legyen felkészült, precíz. Elkötelezett. Vigyázzon a testi épségünkre, de kihozza a maximumot az emberből. Nem hagyja, hogy letedd a súlyt, ha van még benned szufla és ő ezt a megfelelő szakmai tudásával fel is tudja mérni. Számolja a sorozatainkat, hogy nekünk a feladat szabályos kivitelezésére kelljen koncentrálni. Felügyeli az étrendünket. Természetesen nem lehet velünk 0-24-ben, de tudnia kell motiválni. Nem csatakiáltásokkal, hanem a kisugárzásával, összeszedettségével. A személyre szabott étrend természetesen szintén a szolgáltatás része. Mindig pontos, nem halogat. Nem vállalja túl magát, főleg nem anyagi megfontolásból. Figyelmét a kliensének szenteli. Nem sétál el, nem nyomkodja a telefont. Végig vezeti az edzést a bemelegítéstől a nyújtásig. ?Végezetül a jó edző a munkája iránt rendkívül alázatos és elhivatott, sugárzik belőle, hogy imádja csinálni, és örömét leli abban, ha másoknak segíthet.?
Új csoportos órák Flórával!!!Plósz Flóra vagyok. A sport mindig is részese volt az életemnek gyermekkorom óta. 8 évig táncoltam , edzéseken vettem részt kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Jelenleg másfél éve rúd táncolok, mellette elkezdtem itthon edzeni. Tavaly belekezdtem az életmód váltásba,ami nagyon pozitív hatást gyakorolt az életemre. 13 kg-tól szabadultam meg edzés és helyes táplálkozás segítségével. Ennek hatására 2019-ben elkezdtem egy csoportos instruktori képzést az IWI Nemzetközi Fitnesz iskolában. Ezen felül szeretném még továbbképezni magam a fitnesz világában. Eleinte magam miatt kezdtem el ,majd ahogy teltek a hónapok rájöttem ,hogy ha nekem sikerült elérnem a célom másnak sincs lehetetlen. Úgy érzem megtaláltam a szenvedélyem ,amit szeretnék másoknak is átadni. Segíteni szeretnék abban ,hogy ti is megtaláljátok a számotokra megfelelő utat, hogy úgy érezd a tested a legjobb úton halad. Határozd el magad és én motiválni,segíteni foglak mindenben! Ha csak azért szeretnél jönni ,hogy jól érezd magad és feltöltődj,kikapcsolódj a stressz és a mindennapok problémái alól ,akkor is szeretettel várlak. Színes, változatos órák sorait szeretném elhozni számotokra (aerobik,erősítő ... és még sok más) ! Fejlődjünk együtt! Tegyünk az egészségünkért! Tegyünk magunkért! Bármilyen kérdésed van hívj bátran a következő telefonszámon : 06 30 721 4158
Zumba Anitával
2019. augusztus 4.
Zumba AnitávalNekem a mozgás alapvető örömforrás. Már gyerekkoromban is tornáztam, atletizáltam, rengeteg barátot, gyönyörű emlékeket és máig tartó edzettséget köszönhetek ennek. Örök szerelmem, a futás mellett sokáig hódoltam az aerobiknak, majd később rátaláltam a salsára, és rögtön a rabja lettem ennek a táncnak, a zenének, a pezsgésnek. Igaz, hogy ma már jóval kevesebb szabadidőm van, mert azóta megszülettek a gyerekek, de az aktív mozgásról továbbra sem szeretnék lemondani. Ezért nagy szerencse, hogy végül zumba oktató lettem, mert így egyszerre élhetem ki a zene, a tánc és a sport iránti szenvedélyemet, ráadásul ezt a fantasztikus élményt másokkal is megoszthatom! A mozgás nem csak az egészség miatt fontos számomra, de a napi ülő munka után így tudok legjobban kikapcsolódni, kicsit váltani, felpörögni. Ha úgy érzed, Neked is erre van szükséged, várunk sok szeretettel lelkes kis csapatunkba!
ZUMBA Frank
2018. június 10.
ZUMBA FrankMINDEN kedden és csütörtökön 18 órától fergeteges Zumba Frank Garciaval!! Bejelentkezés nem szükséges! Pörgős és hangulatos na és kalóriagyilkos órák!!
Latin Fitness
2016. szeptember 21.
Latin FitnessLatin Fitness Gyere el és táncolj, formálódj a latin fitness órák keretein belül, a legizgalmasabb latin zenékre!
ÚJ Sweet Bronzer vitabronzer HD3++ mélybarnító csövek!!AKCIÓ!! Most bevezető 50%-os áron barnulhatsz!!
HIP HOP ÉS AEROBIK NYÁRI TÁBOR
FIT KID Sport és Angol Nyári TáborFit-Kid Sport és Angol Napközis Tábor
MÁJUSI AKCIÓ
2014. április 29.
MÁJUSI AKCIÓVedd fel a harcot a narancsbőr ellen! :-)
Narancsbőr elleni leghatásosabb módszerTRIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS 20'+ NYIROK CELLULIT MASSZÁZS 30' 4500 FT
Dinamikus-Karcsúsító Hatha-Jóga tanfolyamÚjdonság Tőlünk csak Neked! Dinamikus- Karcsúsító Hatha-Jóga tanfolyam
B.U.É.K.
2013. december 30.
B.U.É.K.
Karácsonyi AJÁNDÉK UTALVÁNYLepje meg szeretteit ajándék utalvánnyal! Válogasson a szolgáltatásainkból és szerezzen örömet!
Őszi AKCIÓK
2013. október 30.
Őszi AKCIÓKKedves Vendégeink! Itt van az ősz itt van újra? és mi új AKCIÓKKAl kedvezményekkel várunk benneteket!
Hip Hop Tánc
2013. október 1.
Hip Hop TáncHa imádod a táncot és a mozgást! Itt a helyed!
Művészi Torna ovisoknak
2013. szeptember 20.
Művészi Torna ovisoknakMŰVÉSZI TORNA ÓVODÁSOKNAK 4-7 éves korig Jelentkezés folyamatosan! Cél, a testtudat és mozgáskoordináció fejlesztése.
Nyári Tábor
2013. június 22.
Nyári TáborSplash Fit-Kid Napközis Tábor
Meditációs Óra (bővebb infó katt. ide)Meditációs Órák április 24-től
Hatha JÓGA Tanfolyam II. (bővebb infó katt. ide)Ismét indul az új Jóga tanfolyam!
KISMAMA HATHA-JÓGA TANFOLYAM (bővebb infó katt. ide)KISMAMA HATHA-JÓGA TANFOLYAM indul
Hatha - Jóga óra (bővebb infó katt. ide)Hatha- Jóga Óra közép-haladóknak, haladóknak
Jóga Tanfolyam indul!
2013. február 22.
Jóga Tanfolyam indul!Erdélyi Zsuzsa Publikációja a WOW magazinban Pilates, Jóga témában: http://www.wowmagazin.hu/index.php?pre_issue_id=227 aug.16-ai szám, Hiperaktivitás ellen segít a jóga, http://www.wowmagazin.hu/index.php?pre_issue_id=221--- 07.26.-Utazáskor is lelkiismeretfurdalás nélkül, http://www.wowmagazin.hu/index.php?pre_issue_id=217 07.19. Controlláld az életed!
GrandUp
2013. február 15.
GrandUpPróbáljátok ki, nagy buli! Első óra mindenkinek ingyenes!
grandUP Bemutató Óra nov.22. 19óraA grandUP tánc, fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás. Minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!Első óra ingyenes!
NOVEMBERI akciók és új órákNOVEMBERI AKCIÓK, ÚJ ÓRÁK
Tuti megoldások narancsbőr ellenNem papolunk, segítünk :-)
Kavitációs ultrahangos zsírbontás és Tripoláris lézeres rádiófrekvenciás feszesítés 50%-os NYITÁSI AKCIÓKavitációs Zsírbontás és Tripoláris lézeres rádiófrekvenciás feszesítés
Nyert a Splash Csapata2012. május 19. GildaMax Flórián - Versenyórát nyert BodyBalls Csapatunk!
Body Coach
2012. február 16.
Body CoachBODY COACH a többfunkciós kondícionáló gép A Body Coach rezgésterápia még a wellness és szépségiparban is kiváló, és szívesen fogadott kiegészítőként szolgál. A készülék csökkenti a cellulitot (narancsbőr), és segít a vizelet megrekedéssel és a visszértágulatokkal szembeni harcban. Ezen kívül a Body Coach alakjavításra és nyirokkeringés fokozására valamint zsírégetésre is alkalmas.
Bábjátékkal, énekkel, mondókával, sok játékkal a Pető módszer (?első szellemi hungarikum?) elemeivel Mindenkit szeretettel várunk, aki úgy gondolja, hogy: Ő és a gyermeke szívesen eltöltene egy vidám, játékkal és mozgással teli órát más gyerkőcök (és szüleik) társaságában, Gyermeke harmónikus mozgás-, értelmi-, beszédfejlődéshez szeretne hozzájárulni szakképzett konduktor (mozgásfejlesztő pedagógus) segítségével, Szeretné megelőzni gyermeke esetlegesen később kialakuló tartás-, nagy- és finommotorikus-, koordinációs, ill. tartási problémáit, Gyermeke már meglévő problémáinak-megkésett mozgás-, értelmi-, beszédfejlődés, tónuselváltozás, tartásproblémák, stb.-kiküszöböléséhez szeretne szakszerű segítséget kapni.
Gyermek tánctábor
2010. február 14.
Gyermek tánctáborA tábor ideje alatt kipróbálhatsz többféle táncstílust, hogy később a neked legjobban testhez állót tovább tud fejleszteni. A táncórák között lehetőség lesz kézműveskedésre, és sok közös játékra!
Várjuk szeretettel a mozogni vágyó kismamákat a keddi várandós tornára egy kis alakformálás-kondibantartásra, beszélgetésre, szülés felkészítésre. Megfelelő fizikai erőlét nagyon fontos lesz a későbbiekben, ezért a torna kifejezetten azokat az izmokat mozgatja meg, amire a szülés alkalmával szükség lesz. A terhestorna segítségével elsajátíthatjuk a különböző légzéstechnikákat, amik fontos szerepet játszanak majd a vajúdás során. A felkészülés a szülésre akkor lesz valóban eredményes, ha a kismama időben, már a terhesség második felében, de legalább a szülés előtt három hónappal elkezdi a rendszeres és szakszerű terhességi előkészítést. A terhestorna a 10-12. héttől javasolt egészen a szülésig. Ajánlott rendszeresen tornázni, mert úgy lesz a leghatásosabb.

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió