please Wait...


 
Veresegyház

Kozmetika

Szépülés természetes hatóanyagokkal a legújabb technológiák segítségével

Kozmetikánk kialakításánál nem csak arra figyeltünk, hogy egy minden igényt kielégítő — mind szolgáltatások, mind a kialakított enteriör tekintetében — szép környezetet hozzunk létre, ahol a vendég kellemesen szépül, és feltöltődik, valamint a szolgáltatásokat is magas színvonalon kapja, ennek köszönhetően elégedetten távozik, és rendszeresen vissza jár. Szívügyünk a hozzánk látogató vendégek maximális kiszolgálása, ezért a legjobb anyagokat, és a legújabb trendeknek megfelelő technikákat alkalmazzuk,rádiófrekvenciás arcfeszesítés, tű nélküli mezoterápia (100%-os orvosi tisztaságú készítményekkel), AHA kezelések, mikrodermabrázió, problémás bőr kúra, dermaroller, hyaluronsavas arcfeltöltés, iontoforézis, ultrahangos hatóanyagbevitel a mai kor elvárásainak megfelelő minőségi szolgáltatásokat nyújtó gépekkel.

Barátságos környezetben barátságos árakkal, professzionális natúrkozmetikumokkal várok minden szépülni vágyót!


Tripoláris Rádiófrekvenciás arcfeszesítés technológia:
A bőr mélyebb rétegét 40-60 C-ra melegíti fel.A hő hatására fokozódik a kollagén,elasztin termelődése. Javul a sejtek anyagcseréje,így hatóanyagok nélkül lesz feszesebb, fialabb a bőr. A kezelés kellemes,pihentető. bejelentkezés: 20/9848-928 Ceci

Tű nélküli Mezoterápia:

Nobel díjas eljárás a szépségiparban!

Ez egy olyan eljárás, amely során az elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőr felszíntől a mélyebb rétegek felé, melyeken keresztül a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe jut. Egy 5 alkalmas kúra során (heti 1 alkalom) látványos szép eredményeket lehet elérni a különböző kezeléseknél. A mezoterápia jól alkalmazható antiaging-, és hajkezeléseknél, pigmentfolt halványításnál,szemkörnyék és ránckezeléseknél! A beavatkozás során 100%-os analitikai tisztaságú steril anyagokkal dolgozunk, ezért nem áll fenn az allergia veszélye és az érzékeny bőrűek is használhatják!

Dermaroller (kollagén indukciós kezelés)

A dermaroller kezelés az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott legújabb bőrfiatalító eljárások egyike. A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen négyzetcentiméterenként 250 egészen apró tűszúrást ejtünk egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított hengerrel. A bőrt érő finom kis sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a lassú, természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi. A bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. Ezt nevezzük kollagén indukciós kezelésnek. A dermaroller kezelés előnye a többi esztétikai kezeléshez képest a minimális felépülési idő.

A kollagén indukciós kezelés hatékonyságát fokozhatjuk azzal, hogy a szúrásokkal ejtett kis sebeken, „csatornákon” keresztül a mezoterápia során használt regeneráló anyagokat juttatunk a bőrbe. Az apró szúrások és a többek között növekedési faktort, hialuronsavat, keringésjavítókat és vitaminokat is tartalmazó anyagok hatására a vékony ráncok elsimulnak, a bőr rugalmassabbá, teltebbé, hidratáltabbá válik. A dermaroller kifejezetten alkalmas a száj körüli apróbb, ún. cigarettaráncok kezelésére, ami általában nagyon nehéz területnek számít.

Az acne okozta hegek nagyon komoly esztétikai problémát okoznak. Dermaroller segítségével mind a besüppedt, mind a kissé kiemelkedő hegekkel tarkított bőr állapotát tudjuk javítani. A tűszúrások fellazítják a heges rostokat, ami a hegszövetbe bejutó új erek segítségével egy regenerációs folyamatot indít be, az utókezelés során alkalmazott mezoterápiás anyagok pedig puhítják a bőrt. A striák vagy terhességi csíkok esetén hasonló mechanizmus alapján fokozódik a kötőszövet regenerációja, amit speciálisan az ilyen esetekre kifejlesztett összetételű mezoterápiás bőrfeszesítő anyagok bejuttatásával kombinálunk. A dermaroller kezelés speciális indikációja a terhesség után a köldök körül meglazult bőr, vagy a felkar meglazult bőre.

Javulás már 1-2 kezelés után is észlelhető, de általában 4-6 ismétlés szükséges a megfelelő hatás eléréséhez. A dermaroller kezelést bőrtípustól függően 2-4 hetente ismételjük. A kezelés után kialakuló enyhe bőrpír és a szúrások helye azonnal lefedhető alapozóval. Másnap már a kezelésnek semmiféle nyoma nem látható, de néhány napig még fényvédőt kell használni.

 

Kozmetikába Bejelentkezés: 30/723-8810 Nagy Bianka

árlista a csapatunk menüpontban Nagy Bianka kozmetikusunk oldalán

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió