please Wait...


 
Veresegyház
Hírek
Újra Nyitás!!!!
2020. május 25.

Újra Nyitás!!!!




Kedves Vendégeink!


Május 25-étől ismét lehetőséget biztosítunk azoknak akik konditermi keretek között a sport által szeretnék az immunrendszerüket erősíteni.

Nyitva: H-P de. 8-11 du. 17-20

Sz 8-11

Annak érdekében, hogy a helyzethez mérten a lehető legnagyobb biztonságban tudhassunk benneteket és minden kollégánkat,átmenetileg be kell vezetnünk több korlátozást, amely kivétel nélkül minden olyan személyre érvényes aki a létesítmény szolgáltatásait igénybe kívánja venni. A belépéssel a felhasználó elfogadja a belépési és felhasználói szabályzatot, amely az alábbiakat foglalja magába:


Belépéskor Mindenki számára kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő szer használata??

Saját törölköző és váltócipő használata továbbra is kötelező!

Egymástól, a kormányintézkedésekben meghatározott távolság tartása kötelező!

Az edzőtermet kizárólag egészséges személy látogathatja!

A gép- és eszközhasználat előtt és után kérjük lefertőtleníteni a használt gépet és eszközöket??

A teremben tartózkodás maximális létszámát a terem méretéhez képest kell meghatározni,ami alapján 9 m2-enként 1 fő tartózkodhat.

A leginkább veszélyeztetett korosztály a 65 év felettiek számára az edzőterem látogatást nem javasoljuk, illetve egy darabig a 14 éven aluliakat sem tudjuk fogadni a vírushordozás szempontjából a közösség védelme ezt indokolja, ezért kérjük,hogy most a gyerekeket is hagyjátok otthon!

Az épületen belül a recepción és az öltözőkben a maszk használata kötelező, az edzésnél maszk és kesztyű használata ajánlott.

A klímát nem üzemeljük be, kérjük ennek tudatában gyere edzeni!

A közösségi szauna nem használható csak privátban időpont foglalással!

Az edzőteremben egyidejűleg az edzőkön felül csak 7 ember tartózkodhat, egyenlőre nem vezetjük be a bejelentkezést de szeretnénk kérni mindenkit,hogy az edzését próbálja meg 1 órára maximalizálni illetve mivel 3 kondi helységünk van,lehetőség szerint úgy választani gépeket,hogy a 1,5 méteres távolság tarható legyen!


A korábban megvásárolt bérleteket aktiváljuk az első látogatás alkalmával, a jelen helyzetben megértjük ha később jöttök, az alkalmaitok nem fognak elveszni!

Hypoxira, Uh+ Rf kezelésre időpont már foglalható!

A csoportos óràkat is fokozatosan bevezetjük és feltüntetjük az órarendben! Kérjük mielôtt elindultok nézzètek meg! A létszàmkorlàtozás miatt kérjük jelentkezzetek be az edzőknèl! Amennyiben mèg nem jàrtàl a vàlasztott óràn, az óraadó telefonszàmát a www.splashfitness.hu oldalon talàljátok!


Bízunk benne, hogy ezekkel a feltételekkel biztonságosan ki tudjuk szolgálni azokat a vendégeket akik már vágynak a konditermi mozgásra és köszönjük hogy betartjátok a szabályokat!

Várunk benneteket sok szeretettel! ????Vigyázzunk egymásra!

Bármi kérdésetek merül fel hívjatok!????

Ceci:20/9848-928

Kondi rész nyitvatartás változás!!
2020. szeptember 5.
Kedves Vend?geink!

Újra Nyitás!!!!
2020. május 25.

A járvány miatt biztonsági okokból bezárunk!
2020. március 16.
Drága Fitt Vendégeink!

10 évesek lettünk!!
2019. november 23.
Szülinapi Akció

Csiri-biri Torna
2019. szeptember 19.
Balla-Manó Erzsébet vagyok. Egy 3 éves kicsi lány büszke anyukája! Foglalkozásomat tekintve diplomás ápolónőként végeztem. 7 évig dolgoztam az...

Személyi edzések,magánórák,privát fitness!!!
2019. szeptember 18.
Hogyan válasszunk edzőt? Nagyon sokan mondják, hogy olyat válasszunk, aki elért már komolyabb eredményeket és megfelelő háttértudással rendelkezik....

Új csoportos órák Flórával!!!
2019. szeptember 10.
Plósz Flóra vagyok. A sport mindig is részese volt az életemnek gyermekkorom óta. 8 évig táncoltam , edzéseken vettem részt kisebb-nagyobb...

Zumba Anitával
2019. augusztus 4.
Nekem a mozgás alapvető örömforrás. Már gyerekkoromban is tornáztam, atletizáltam, rengeteg barátot, gyönyörű emlékeket és máig tartó edzettséget...

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió